ABOUT SUZ

"Today is where our blog begins, the rest is still unwritten" 

SUZ14, is een samenwerking van (ons) Sascha en Milou. 
In 2014 besloten wij deze samenwerking te starten en de blog SUZ14 op het wereld wijde web te lanceren. Zoals wij zelf zeggen: het 'vuilnisbakkenras' onder de vele (beauty-, fashion-, en lifestyle) blogs, echter in de positieve zin van het woord. SUZ14 zal een mengelmoes worden van leuke hotspots, lekkere recepten, (zussen)uitjes, shoplogs, wish lists... eigenlijk alles wat ons bezig houdt!  

Voor ons betekent deze samenwerking: samen iets moois creëren op het web, onze verhalen delen met de rest van de wereld en lezers (misschien wel) te inspireren. Dat de samenwerking uit een blog zou bestaan lag vrijwel voor de hand. Van jongs af aan zijn wij al bezig met het schrijven van verhaaltjes, verplichte kost op onze basisschool weliswaar maar dit hebben we altijd als leuk ervaren. Evenals zingen, dansen, acteren, presenteren en gek doen met elkaar. Het 'creatieve' heeft er dus altijd al wel ingezeten. 

De artikelen op onze blog zullen niet altijd samen worden geschreven, maar alles gaat in overleg en onze artikelen bevatten altijd onze stempel. Dit sluit mooi aan op ons logo (voor degenen die het nog niet was opgevallen, de vorm van een stempel) en zo komen we automatisch bij onze naam: SUZ14. In goed overleg hebben wij deze naam gekozen. Kortweg omdat wij elkaar altijd 'zus' noemen. Draai het om en je hebt suz, zet het in hoofdletters en je krijgt SUZ en plak er 14 (van 2014) achter et voilà... de naam SUZ14 is geboren! Tja, in onze hoofden een erg logische verklaring. 

Op dit moment zullen wij proberen (minimaal) twee keer per week een artikel te plaatsen. Het begin is er en wij hopen dat jullie zullen genieten van al onze artikelen.
Laat gerust reacties achter en als je up-to-date wil blijven van onze blog vergeet ons dan niet te volgen via Bloglovin en/of Twitter. En voor een kijkje in ons leven kun je ons ook nog eens volgen via onze Instagram accounts; saschamensing en miloumensing!

Enjoy!


<3 Sas & Lou 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten